CALITATE, SERIOZITATE, PROMPTITUDINE...ADICA PROFESIONALISM!    ART RO STUDIO REUNESTE O ECHIPA MATURA, AMBITIOASA SI CU EXPERIENTA IN DOMENIILE IT&C SI MULTIMEDIA!    APELAND CU INCREDERE LA SERVICIILE ART RO STUDIO VETI BENEFICIA DE O ABORDARE FLEXIBILA SPRE O FINALITATE RECIPROC AVANTAJOASA!
Echipamentele din dotare si experienta acumulata in domeniul IT in general, iar in particular cunoasterea produselor software specializate pentru preluare, si procesare de materiale multimedia, in vederea realizarii de produse complexe, precum si in competentele dobandite in chestiuni de service IT si dezvoltare de solutii software specializate ne permit o abordare pluridisciplinara a diverselor chestiuni care se pot intalni atat in activitatea urbana cat si in cea rurala in ciuda diferentelor specifice.  Avem posibilitatea oferirii unei game largi de suport multimedia de calitate asigurate de echipamente de mare fidelitate si in parametrii optimizati in functie de cerintele de context. Detalii suplimentare AICI
Astfel, plecand de la sonorizari pentru evenimente diverse de mica anvergura (evenimente de familie) si chiar pana la evenimente mai ample, de interes public local (sesiuni de comunicari multimedia), la solicitare putem asigura si proiectii video de inalta definitie asistate de calculator portabil.
     La ora actuala dispunem de echipamente pentru suport audio de inalta fidelitate la puteri de pana la 1600 W RMS cu posibilitatea de a oferi sonorizari (exclus activitati gen discoteca) cu continut diferit in incaperi distincte simultan. In functie de context se poate asigura suport audio-video de inalta definitie in sistem 5.1 surround.
Echipamentele folosite poseda un larg spectru de conectori iar impreuna cu aplicatiile software specializate permit preluari rapide de materiale multimedia diverse chiar si de la eventuali invitati care doresc sa completeze o sesiune de comunicare / prezentare de baza, sau, de ce nu, sa vizualizeze / multiplice rapid
un material multimedia obtinut pe loc cu echipamentul personal in cadrul unui eveniment la care suntem solicitati sa ne oferim serviciile. Pentru sesiunile de prezentare, la solicitare oferim chiar si realizari de produse multimedia diverse procesand in prealabil materiale media oferite fie de client fie culese de catre noi.

Va aflati in sectiunea "MULTIMEDIA"