CALITATE, SERIOZITATE, PROMPTITUDINE...ADICA PROFESIONALISM!    ART RO STUDIO REUNESTE O ECHIPA MATURA, AMBITIOASA SI CU EXPERIENTA IN DOMENIILE IT&C SI MULTIMEDIA!    APELAND CU INCREDERE LA SERVICIILE ART RO STUDIO VETI BENEFICIA DE O ABORDARE FLEXIBILA SPRE O FINALITATE RECIPROC AVANTAJOASA!
Chiar daca, in baza calificarii si a experientei dobandite, echipa Art Ro Studio poate aborda cu finalizare pozitiva un spectru destul de larg (in special cel legat de nevoile curente) din larga gama de activitati specifice sectorului IT&C, admitem faptul ca datorita anvergurii acestui domeniu vast precum si a dinamicii acestuia, in permanenta mai este ceva nou de aflat. De aceea nu vom afirma ca suntem capabili de orice ci doar ca, acolo unde consideram ca ne putem implica o facem in mod profesional . Iar acolo unde, in urma analizei solicitarii, consideram ca nu putem aborda cu succes problemele ridicate, din spirit de respect pentru oricine apeleaza la noi, in masura in care cunoastem, putem oferi recomandari catre diversi prestatori de servicii complementare, fara sa insemne ca oferim garantii pentru activitatea altora. Consideram ca o asemenea abordare a problemelor aparute este una nu doar corecta  fata de clienti ci si una stimulativa pentru afaceri, fiind deschisi si spre diverse propuneri de parteneriat.
Daca in mediul urban, folosirea suportului IT in activitatea curenta a devenit o realitate aproape comuna, Art Ro Studio urmareste sa promoveze si sa sustina cu interes penetrarea specificului IT si in randul comunitatilor mic urbane si rurale. De la chestiunile cele mai uzuale si pana spre cele de o complexitate mai ridicata, din 2007, odata cu stabilirea noastra in mediul rural, am cautat sa sustinem, rezolvam, consiliem pe oricine a apelat la noi in conditii de gratuitate recunoscuta. Aceasta atitudine va fi continuata si in perioada urmatoare pana la finalizarea unor chestiuni organizatorice si chiar si ulterior, acolo unde avem certitudinea ca o remunerare a serviciilor noastre viitoare va fi discutabila datorita realitatilor existente cu care, cu totii, mai mult, sau mai putin ne confruntam. Consideram, ca, pe langa preocuparile firesti zilnice, spiritul de voluntariat real, in folosul comunitatii, trebuie sa redevina o componenta a mentalului romanesc. Este unul dintre crezurile noastre si ne asumam fiecare afirmatie. Detalii suplimentare gasiti AICI
Va aflati in sectiunea "ITC / WEB"